VAN / GÜRPINAR - Hoşap Şehit Sedat Kasap İmam Hatip Ortaokulu

Hoşap Şehit Sedat Kasap İmam Hatip Ortaokulu

Adres
HOŞAB MAH. BAŞKALE YOLU KÜME EVLERİ GÜZELSU IMAMHATIP ORTAOKULU BLOK NO 22 İÇ KAPI NO 1 GÜRPINAR / VAN
Vizyon
Eğitim öğretimi sevgi ortamında gerçekleştirerek,ülke çapında önder,değerlerimize bağlı,hayata ve bir üst öğretime mutlu ve başarılı insanlar kazandırmak.
Misyon
Eğitim öğretim fırsatı bulamayan beldemiz öğrencilerine,sosyal devlet gereği,eğitim fırsatı sunmak,öğrencileri bilgili,becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetiştirip,21.yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak;sosyal,kültürel,sportif etkinliklerle çevreye örnek olup,gelecek yaşamlarında topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
08.30 15.00
Ulaşım
Lojmanda kalan öğretmenlerimiz olduğu gibi okulumuza il ve ilçeden öğretmen servisiyle de gidiş geliş yapılabilmektedir.
Servis Bilgisi
Güzelsu Köyü- Gürpınar/ VAN
Okulumuz ilçe Merkezine 40 km, il merkezine 60 km uzaklıktadır.
Tubitak 4006